Pravno obvestilo

Details according to § 5 TMG (German Telemedia Act)

Wörwag Pharma GmbH & Co.KG
Flugfeld-Allee 24
71034 Böblingen
Germany

Tel.: +49 (0)7031 6204-0
Fax: +49 (0)7031 6204-99
Email: info(at)woerwagpharma.com

Headquarters: Böblingen
Trade register: District Court Stuttgart, HRA 242191
VAT ID No.: DE187275003
Regulatory authority: Tübingen Regional Council

Management Board: Gerhard Mayer, Jochen Schlindwein

Generalni partner

Dr. Fritz Wörwag GmbH
Flugfeld-Allee 24
71034 Böblingen
Germany

Sedež: Böblingen
Poslovni register: District Court Stuttgart, HRA 17815
Vodstvo: Gerhard Mayer, Jochen Schlindwein

Novinarsko-uredniška vsebina

Odgovorna za novinarsko-uredniško vsebino v skladu s členom 55 (2) Pogodbe o radiodifuziji: Monika Wörwag

Avtorske pravice in izključitev odgovornosti

Vsebina teh spletnih strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Za razmnoževanje, urejanje, obdelavo in kakršno koli uporabo, zlasti grafike, besedila, logotipov, slik itd., Je potrebno pisno soglasje Wörwag Pharma GmbH & Co. KG. Wörwag Pharma GmbH & Co. KG. ne jamči, da je vsebina posodobljena, pravilna, popolna ali uporabna. Izključno so za njihovo vsebino odgovorni upravljavci povezanih strani. Uporabljena imena izdelkov ali podjetij so lahko registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke.

Čeprav je Wörwag Pharma GmbH & Co. KG. urejala in bo urejala spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovila točne informacije in ažurne podatke, ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino teh spletni strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato niti Wörwag Pharma GmbH & Co. KG. niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz dostopa do informacij na teh spletnih straneh ter do uporabe in/ali nezmožnosti uporabe teh informacij, in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Namen informacij o izdelkih na spletnih straneh v nobenem primeru ni dati strokovnega zdravniškega nasveta ali navodila za zdravljenje bolezni z izdelki Wörwag Pharma GmbH & Co. KG.. Pred uporabo izdelka se mora bolnik posvetovati z zdravnikom ali s farmacevtom.

Možno je, da se katerikoli uporabnik spletnih strani Wörwag Pharma GmbH & Co. KG. odzove z različnimi informacijami. Wörwag Pharma GmbH & Co. KG. v zvezi z njimi ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabnike opozarjamo, da te informacije veljajo za nezaupne in nezaščitene. Pridržujemo si pravico do njihove proste uporabe, razmnoževanja in razkrivanja drugim brez vseh omejitev, pri čemer nam ni treba navajati vira. Pridržujemo si pravico, da uporabljamo tudi (in ne samo) ideje, koncepte, znanje, izkušnje ali tehnike, ki so predmet teh informacij ali jih te informacije vsebujejo. Po prosti presoji jih lahko uporabljamo za kakršenkoli namen.