Izjava o zasebnosti podatkov

Informacije o zasebnosti podatkov

Wörwag Pharma GmbH & Co. KG jemlje varstvo vaših osebnih podatkov zelo resno in dosledno upošteva pravila zakonov o zasebnosti podatkov. Osebni podatki se na tej spletni strani zbirajo le v obsegu, ki je tehnično potreben. Informacije se iz katerega koli razloga nikoli ne prodajo ali posredujejo tretjim osebam. Naslednja izjava vam ponuja pregled, kako je zagotovljena ta zaščita in vrsta informacij, ki se zbirajo, in za katere namene.

Obdelava podatkov na tej spletni strani

Wörwag Pharma GmbH & Co. KG zbira in samodejno shranjuje podatke v tako imenovane datoteke strežniških dnevnikov, ki nam jih pošlje vaš brskalnik. To vključuje:

  • Vrsta / različica brskalnika, ki se uporablja
  • Uporabljen operacijski sistem
  • Zahtevani URL
  • Referenčni URL (zadnja obiskana stran)
  • Ime gostitelja računalnika, ki dostopa (IP naslov)
  • Datum in čas zahteve za strežnik

Teh podatkov ni mogoče pripisati posamezniku. Ti podatki se ne združujejo z drugimi viri podatkov; poleg tega se podatki po statistični oceni brišejo.

Piškotki

Spletna mesta uporabljajo tako imenovane piškotke na več lokacijah. Služijo za to, da naša ponudba postane uporabniku prijaznejša, učinkovitejša in varnejša. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih brskalnik shrani v vašem računalniku. Večina piškotkov, ki jih uporabljamo, so tako imenovani "sejni piškotki". Na koncu vašega obiska se samodejno izbrišejo. Piškotki ne poškodujejo vašega računalnika in ne vsebujejo virusov.

Uporaba zunanjih ponudnikov iskanja

Googlov iskalnik po meri ("Google CSE") se uporablja kot osrednja iskalna storitev v internetni ponudbi Wörwag Pharma GmbH & Co. KG. Integrirana storitev iskanja omogoča iskanje po celotnem besedilu po vsebini internetne ponudbe Wörwag Pharma GmbH & Co. KG. Do te funkcije iskanja lahko dostopate preko integriranega iskalnega polja. Iskalno polje na tem spletnem mestu ("iskalno polje") ponuja Google Inc. ("Google"). Priznavate in se strinjate, da Googlovi pogoji zasebnosti podatkov (na naslovu www.google.de/privacy.html) veljajo za vašo uporabo iskalnega polja in da z uporabo iskalnega polja pristanete na Googlovo uporabo vaše osebne podatke v skladu s pogoji za zasebnost podatkov.

Če ne želite odobriti te odobritve, ne uporabljajte iskalnega polja. Podatki se pošljejo le, ko je poizvedba poslana prek iskalnega polja.

Uporaba Google Maps

Za prikaz zemljevidov uporabljamo Google Zemljevide na več podstranih na naslovu www.woerwagpharma.si. Google Maps upravlja Google, Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043, ZDA ("Google"). Informacije o uporabi tega spletnega mesta, vključno z vašim naslovom IP, se lahko pošljejo Googlu kot posledica uporabe Google Zemljevidov.

Ko obiščete podstran naše internetne prisotnosti, ki vsebuje Google Zemljevide, vaš internetni brskalnik vzpostavi neposredno povezavo z Googlovimi strežniki. Vsebina zemljevida se iz Googla posreduje neposredno v vaš brskalnik, ki ga integrira v spletno stran. Posledično nimamo vpliva na obseg podatkov, ki jih Google pridobi s to metodo.

Za namen in obseg zbiranja podatkov ter nadaljnjo obdelavo in uporabo informacij s strani Googla, pa tudi za vaše pravice in nastavitve možnosti za zaščito vaše zasebnosti v zvezi s tem, glejte Googlov pravilnik o zasebnosti podatkov: https: // www. google.com/policies/privacy/

Pogoje uporabe za Google Zemljevide najdete tukaj: www.google.com/intl/de/help/terms_maps.html

Uporaba YouTube vtičnikov (videoposnetki)

Za integracijo videoposnetkov uporabljamo ponudnika YouTube. YouTube upravlja podjetje LLC LLC s sedežem v 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, ZDA. YouTube zastopa Google, Inc., s sedežem v 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043, ZDA.

Ko pridobite internetne strani našega spletnega mesta www.woerwagpharma.si, ki vsebujejo ta vtičnik, se vzpostavi povezava s strežniki YouTube in prikaže se vtičnik. Ta posreduje informacije strežnikom YouTube glede spletnih mest, ki ste jih obiskali. Če ste prijavljeni kot uporabnik YouTube, YouTube te podatke pripiše vašemu osebnemu uporabniškemu računu. Med uporabo vtičnika, na primer s klikom gumba za začetek videoposnetka, se ti podatki pripišejo tudi vašemu uporabniškemu računu. To pripisovanje lahko preprečite tako, da se pred uporabo našega spletnega mesta odjavite iz svojega uporabniškega računa za YouTube in drugih računov s strani YouTube LLC in Google, Inc. in izbrišete ustrezne piškotke.

Dodatne informacije o obdelavi podatkov in obvestilih o zasebnosti podatkov iz YouTuba (Google) najdete na spletni strani www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Uporaba Google Analytics

To spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, storitev spletne analize podjetja Google Inc. ("Google"). Google Analytics uporablja tako imenovane piškotke. To so besedilne datoteke, shranjene v vašem računalniku, ki omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi tega spletnega mesta, se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in se tam shranijo. Če pa se na tem spletnem mestu aktivira anonimizacija IP-ja, Google vaš IP naslov najprej prikrajša v državah članicah Evropske unije ali v drugih državah pogodbenicah evropskega gospodarskega prostora. Le izjemoma se celoten IP-naslov prenese na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajša. Google uporablja te podatke v imenu operaterja tega spletnega mesta za oceno vaše uporabe tega spletnega mesta, za sestavljanje poročil o dejavnosti spletnega mesta za operaterja spletnega mesta in za izvajanje dodatnih storitev, povezanih z uporabo spletnega mesta in interneta v zvezi z operater spletnega mesta. IP-naslov, ki ga pošlje vaš brskalnik v povezavi z Google Analytics, se ne kombinira z drugimi Googlovimi podatki. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo v programski opremi brskalnika. Upoštevajte, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh funkcij tega spletnega mesta. Poleg tega lahko preprečite zajem podatkov, ki jih ustvari piškotek, in na podlagi vaše uporabe spletnega mesta (vključno z vašim IP naslovom) v Googlu, pa tudi Googlove obdelave teh podatkov s prenosom in namestitvijo vtičnika brskalnika, ki je na voljo na naslednja povezava (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de). Glede na razpravo o uporabi analiznih orodij s popolnimi naslovi IP želimo opozoriti, da to spletno mesto uporablja Google Analytics z razširitvijo "_anonymizeIp ()" in se zato naslovi IP pošljejo le v skrajšanem načinu, da bi preprečiti, da bi bili povezani s posamezniki. Zlasti za brskalnike na mobilnih napravah kliknite to povezavo in s tako imenovanim piškotom za izklop onemogočite anonimni zajem, ki ga Google Analytics na tem spletnem mestu zasede za vaš brskalnik.

Strokovna javnost

Dostop do informacij o zdravilih na recept vam lahko zagotovimo le, če ste zdravstveni delavec. V tem primeru bomo morali zahtevati vaše osebne podatke in potrdilo o vaši poklicni pripadnosti.

Stran www.woerwagpharma.si in naš postopek registracije uporabljamo kot identifikacijsko storitev. Uporabniško ime in geslo se pregledujeta neposredno na strežniku podjetja Wörwag Pharma GmbH & KG. O vas kot o uporabniku ne prejmemo nobenih osebnih podatkov brez vašega izrecnega soglasja za prenos podatkov.

Kontaktni obrazec

Za odgovor na vašo zahtevo potrebujemo vaše osebne podatke. Soglasje za shranjevanje podatkov lahko kadar koli prekličete.

Pravica do informacij

Pravico imate kadar koli do informacij o shranjenih osebnih podatkih, njegovem izvoru in prejemnikih ter o namenu njihovega shranjevanja.

Več informacij

Zaupanje nam je pomembno. Zaradi tega želimo biti na voljo za vsa vprašanja v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov. Če imate vprašanja, na katera ta izjava o zasebnosti ni odgovorila, ali želite podrobnejše informacije o kateri koli točki, nas kontaktirajte na:

Wörwag Pharma,

Podružnica v Sloveniji

Cesta na Brdo 100

1000 Ljubljana

Slovenija


E-pošta: info@woerwagpharma.si

Varnostno obvestilo

Trudimo se, da vaše osebne podatke shranimo z vsemi tehničnimi in organizacijskimi možnostmi, tako da niso dostopne tretjim osebam. Pri komunikaciji po e-pošti ni mogoče zagotoviti popolne varnosti podatkov; iz tega razloga priporočamo, da zaupne podatke pošljete po navadni pošti.