O nas

Wörwag Pharma na kratko

Wörwag Pharma je farmacevtsko podjetje s podružnicami po vsem svetu. Razvijamo in prodajamo preparate z biofaktorji. Biofaktorji so n.p. vitamini, minerali in elementi v sledovih.

Preberi več

Dejstva in številke

Ekipa Wörwag Pharma se zavzema za uspeh podjetja po vsem svetu.

preberi več

Intenzivne raziskave so rezultat odličnih rezultatov

Raziskave, ki jih je izvaja Wörwag Pharma, se osredotočajo na sladkorno bolezen in na posledice sladkorne bolezni, kot je poškodba živcev. Cilj je spodbuditi izsledke na področju biofaktorjev, npr.  vitamini, minerali in elementi v sledovih.

Preberi več

Pomoč Tanzaniji: Izobraževanje odpira prihodnje možnosti

"Getting closer – helping better", korporacijski moto podjetja Wörwag Pharma, velja tudi za temelj naše družbene zavezanosti: podjetje ne samo finančno, temveč tudi s precejšnjimi osebnimi sredstvi podpira projekte humanitarne pomoči v Afriki.

Preberi več

Partnerstvo z Wörwag Pharma

Z lastno prodajno ekipo z več kot 600 dolgoletnimi in visoko usposobljenimi zaposlenimi obiskujemo zdravnike in farmacevte v več kot 35 državah po vsem svetu - večinoma zdravnike splošne medicine, nevrologe, endokrinologe, revmatologe, interniste, kardiologe in ginekologe.

Preberi več

Skladnost @ Wörwag Pharma

Skladnost @ Wörwag Pharma pomeni slediti zunanja in notranja pravila.

Preberi več

Naše Lokacije

woerwagpharma-map

In more than 35 countries, we are already doing business successfully. Our aim is to expand further, above all in Asia and Latin America. We will do this with economic reason – and with our feet on the ground of our Swabian home.

V več kot 35 državah že uspešno poslujemo. Naš cilj je nadaljnje širjenje, predvsem v Aziji in Latinski Ameriki. To bomo storili z gospodarskim razlogom - in s svojimi nogami na tleh doma v Švabiji.

Preberi več