Partnerstvo z nami

Wörwag Pharma je srednje veliko družinsko podjetje s sedežem v Böblingenu in močnimi koreninami v vzhodni Evropi, Rusiji in Srednji Aziji.

Specializirani smo za naravna zdravila, zlasti vitamine, minerale in elemente v sledovih ter rastlinske sestavine. Naš poudarek je na izdelkih z zanesljivimi znanstvenimi dokazi za preprečevanje in zdravljenje komplikacij sladkorne bolezni, nevroloških bolezni, za zdrav imunski sistem, za krepitev kosti, mišic in sklepov ter za zdravje žensk.

Z lastno prodajno službo z več kot 600 dolgoletnimi in visoko usposobljenimi zaposlenimi obiskujemo zdravnike in farmacevte v več kot 35 državah po vsem svetu - večinoma zdravnike splošne medicine, nevrologe, endokrinologe, revmatologe, interniste, kardiologe in ginekologe.

Naša ponudba za partnerja

  • Obsežno strokovno znanje na področju medicinske znanosti, trženja in prodaje vitaminov, mineralov in elementov v sledovih za preprečevanje in zdravljenje bolezni zaradi življenjskega sloga
  • Obsežen in neposreden dostop do zdravnikov in farmacevtov v Nemčiji, Vzhodni Evropi, Rusiji in Srednji Aziji ter izbranih trgih v Latinski Ameriki in Aziji
  • Močna mednarodna mreža in zaupanja vredna partnerstva s "Key opinion leaderji"
  • Individualno krojenje in oblikovanje partnerstev.

Zakaj bi vas partnerstvo z Wörwag Pharma lahko zanimalo?

  • Licenciranje / prodajas: če iščete močnega partnerja za promocijo in trženje vaših izdelkov, zlasti na zgoraj naštetih terapevtskih področjih.
  • Pridobitve: Če želite kot investitor in strateški partner s trajnostnimi vrednotami in uspešnimi rezultati v razvoju prevzeti dolgoročno usmerjeno družinsko podjetje.
  • Sodelovanje: Če želite izkoristiti naše poglobljeno strokovno znanje pri razvoju in etičnem trženju naravnih zdravil.

Veselimo se dialoga z vami o morebitnem partnerstvu!

partnering(at)woerwagpharma.com