WÖRWAG Pharma: Kompetenca pri biofaktorjih

woerwagpharma-teaser-unternehmen

»Ena od naših prednosti je, da bomo ostali družinsko podjetje, ki prevzema odgovornost. Zavzemamo se za vrednote, ki se ne pojavljajo v bilanci stanja, in še naprej rastejo neodvisno od bank ali vlagateljev. Človeštvo, bližina in samoodgovornost so zahteve velike ekipe, ki je pripravljena nenehno spreminjati in postati boljša. «

Monika Wörwag in dr. Marcus Wörwag, CEO WÖRWAG Pharma.

Preberi intervju

Podjetje WÖRWAG Pharma GmbH&Co. KG je mednarodno delujoče farmacevtsko podjetje. Podjetje razvija in prodaja preparate z biofaktorji. Biofaktorji so med drugim vitamini, mineralne snovi in elementi v sledovih.

Izdelke podjetja WÖRWAG Pharma sestavljajo zdravila na recept in zdravila brez recepta (OTC) ter prehranska dopolnila. Izdelki, ki se prodajajo izključno v lekarnah, se uporabljajo za zdravljenje posledic sladkorne bolezni, kot so nevropatija (poškodbe živcev), ostala obolenja živcev, kot tudi bolezni srca in ožilja.

V letu 2018 je družba z 900 zaposlenimi v več kot 35 državah dosegla prodajo v višini približno 211 milijonov evrov. Prodajni trgi so Nemčija, Vzhodna Evropa, Rusija, baltske države, Srednja Azija, Azija in Latinska Amerika.

Podjetje WÖRWAG Pharma je družinsko podjetje, ki ga vodita Monika Wörwag in Gerhard Mayer.

Fritz Wörwag je podjetje ustanovil leta 1971 v Stuttgartu. Sedež podjetja je v Böblingenu.

Zgodovina

Mestna lekarna v Stuttgartu, kjer se je vse začelo dalnega dne leta 1965, še vedno pripada našem podjetju in je bistveni del načina, kako se vidimo.

Od takrat nas je uspešno trženje na trgih pripeljalo do prisotnosti v več kot 35 državah. Po vsem svetu zaposleni v lastnih podružnicah in prodajnih pisarnah zastopajo naša blagovno znamko. In vendar je naš izvor še vedno pomembna referenčna točka: daje nam korenine, ki jih potrebujemo, da bi bili odprti za nove ideje. Da bi lahko z njimi oblikovali prihodnost.

Zgodovina

Naša vizija

Biti bližje potrebam naših strank.

Biti bližje ljudem.

Le tako vas lahko bolje razumemo

in s tem bolje pomagamo.

  

Our Vision

Naše vrednote

Stojimo za odgovornost, uspešnost in identifikacijo.

Naše Vrednote
  • Odgovornost: Ne le beseda, ampak živa trditev z močnimi koreninami.
  • Uspešnost: Cilj je donosna rast. Na način, ki se ujema z našo samopodobo.
  • Identifikacija: Z lahkoto se lahko poistovetimo z nečim, na kar ste pomembno prispevali. Kooperativno, vrednotno in motivirano.
woerwagpharma-elder-businesswomann-whit_two-colleagues

Naše Lokacije

woerwagpharma-map

In more than 35 countries, we are already doing business successfully. Our aim is to expand further, above all in Asia and Latin America. We will do this with economic reason – and with our feet on the ground of our Swabian home.

V več kot 35 državah že uspešno poslujemo. Naš cilj je nadaljnje širjenje, predvsem v Aziji in Latinski Ameriki. To bomo storili z gospodarskim razlogom - in s svojimi nogami na tleh doma v Švabiji.

preberi več